Iricent Cosmetische Kliniek

Medische botox

Botox wordt meestal geassocieerd met rimpels. Maar wist u dat het gebruik van botox begonnen is bij oogartsen? In de medische wereld wordt het dus al jarenlang ingezet om spieractiviteit stil te leggen. Ook bij Iricent Cosmetische Kliniek zetten wij botox met succes in bij deze medische behandelingen:

Botox oksels

Overmatig zweten is een onschuldige, maar erg hinderlijke aandoening. Mensen die hier aan lijden hebben overactieve zweetklieren, vooral onder hun oksels. Dit levert veel zweet op, wat u onzeker kan maken. Botox injecties blijken effectief te zijn om de zweetklieren stil te leggen. 

Botox tegen tandenknarsen

Wanneer u last heeft van tandenknarsen (bruxisme) en dit problemen in uw gebit en kaak oplevert, is het goed hier iets aan te doen. Door met botox de kaakspieren tot rust te brengen, is het tandenknarsen vaak verleden tijd. Dit kan slijtage van tanden en kiezen voorkomen, het dikker worden van de kaakspieren, hoofdpijn en spierpijn in de kaken

Botox tegen hoofdpijn

Een veel voorkomende klacht in de huisartsenpraktijk is hoofdpijn. Er zijn verschillende oorzaken mogelijk. Injecties met botox kunnen helpen, vooral bij spierspanningshoofdpijn blijkt het succes te hebben. Ook bij bepaalde vormen van migraine zijn er positieve resultaten. Het is echter zeker geen wondermiddel. Wel neemt het aantal aanvallen vaak af en kan het minder heftig worden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vraag een gratis consult aan

Tijdens dit consult kunnen wij geheel vrijblijvend samen kijken naar de mogelijkheden.