Iricent Cosmetische Kliniek

Hydrotherapie

Wat is hydrotherapie?

Een behandeling met Stylage Hydro of profhilo is een huidverbeterende behandeling met een natuurlijk resultaat. Er wordt namelijk geen volume toegevoegd. Een Hydro behandeling herstelt de huidhydratatie waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert en fijne lijntjes verminderen. Stylage Hydromax is een hyaluronzuurproduct dat wordt toegediend met meerdere kleine injecties in de middelste huidlaag (ook wel mesotherapie of skinbooster genoemd). Het is een puur en zuiver fillerproduct dat de huid van binnenuit herstelt wat resulteert in een frisse en jonge uitstraling.

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt ervoor dat vocht vastgehouden wordt waardoor de huid er fris en gehydrateerd uitziet. Factoren zoals leeftijd, stress, ongezonde diëten, roken, zon, vrieskou, wind, en ook hormonale schommelingen zorgen ervoor dat het hyaluronzuur in de huid steeds minder wordt met als effect dat de huid minder stevig en elastisch aanvoelt. De huid wordt langzaam dunner, droger en er ontstaan fijne lijntjes.

De behandeling

De hydro behandeling is bedoeld voor mensen die geen veranderingen willen in hun natuurlijke uitstraling maar wel de vitaliteit van de huid willen bevorderen, ook preventief. Want het voorkomen van fijne rimpeltjes is beter dan genezen.

  • Opvullen van fijne rimpels in de wang
  • Hydrateren van een doffe en een droge huid in de nek, decolleté of handen
  • Vertragen van het huidverouderingsproces
  • Hydratatie & Vitaliteit
Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vraag een gratis consult aan

Tijdens dit consult kunnen wij geheel vrijblijvend samen kijken naar de mogelijkheden.