Iricent Cosmetische Kliniek

Lippen opvullen met filler

Lippen opvullen

Wilt u graag (natuurlijk ogende) vollere lippen of past de vorm van uw mond niet bij de rest van het gezicht? Neemt het volume in de lippen steeds meer af? Het subtiel opvullen van de lippen met een hyaluronzuur filler kan dan uitkomst bieden.  In veel gevallen is één spuitje ruim voldoende.

Een behandeling met hyaluronzuur fillers geeft mooiere en vollere lippen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van elastine en collageen in de huid. Tijdens het ouder worden neemt de productie van deze stof af. Het gevolg: huidveroudering en verlies van volume. Wij werken uitsluitend met A-merken. Wij streven naar een natuurlijk resultaat dat past bij uw uitstraling en de vorm van uw gezicht. Sterk opkrullende lippen zullen te allen tijde vermeden worden door niet of nauwelijks in de liprand te prikken.

De arts bepaalt samen met u de gewenste vorm en de locaties waar geprikt wordt. Van te voren wordt uw lip ingesmeerd met een sterk verdovende creme. Ook kan er een verdoving met een prikje gegeven worden.

In de meeste gevallen wordt een volle spuit verdeeld over beide lippen om de natuurlijke volheid en evenwicht te behouden. Dat betekent een verhouding 0,4 vs 0,6 tussen boven- en onderlip. De behandeling met fillers duurt ongeveer 20 minuten.

Het is normaal dat uw lippen 1-2 dagen extra gezwollen zijn, ook zijn bloeduitstortingen op de injectieplaats mogelijk.

Neuscorrectie met filler

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de vorm van uw neus.

Door het gebruik van een kleine hoeveelheid filler (hyaluronzuur)) kunnen wij de vorm van uw neus verbeteren. Door bijvoorbeeld de neuspunt iets te liften of de neusbrug rechter te maken ziet uw neus er anders uit. Zo kan er met minimale moeite een prachtig resultaat behaald worden.

Alle fillers die wij gebruiken zijn volledig afbreekbaar. Dit betekent dat het effect tijdelijk is, meestal 12 maanden

       Ga snel naar:

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Vraag een gratis consult aan

Tijdens dit consult kunnen wij geheel vrijblijvend samen kijken naar de mogelijkheden.