Iricent Cosmetische Kliniek

Disclaimer

Door de website iricent.nl te gebruiken accepteert u deze disclaimer. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op de website juist en up-to-date is, des ondanks kunnen wij niet instaan voor volledigheid, juistheid en voortdurende actualiteit van de inhoud van de website.

Externe website

Op enkele pagina’s op de website linken wij naar andere websites. Iricent Cosmetische Kliniek is niet aansprakelijk voor deze inhoud en hoe zij met uw gegevens omgaan.

Aansprakelijkheid

Iricent Cosmetische Kliniek is niet aansprakelijk voor de beslissingen die u neemt op basis van de door op de website verstrekte inhoud. Iricent Costmetische Kliniek is niet aansprakelijk voor schade die ten gevolge van gebruik van de website zou kunnen ontstaan.

Intelectueel eigendom

De informatie op de website mag niet worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Iricent Cosmetische Kliniek. Ook mag deze op geen enkele wijze worden verspreid, vermenigvuldigd of op een andere manier aan anderen ter beschikking worden gesteld, zonder schriftelijke toestemming van Iricent Cosmetische Kliniek.

Wijzigingen

Iricent Cosmetische Kliniek kan deze disclaimer eenzijdig wijzigen. Wij adviseren u daarom ook om deze pagina regelmatig te controleren.

Mocht u na het lezen van deze disclaimer vragen hebben, dan kunt u deze stellen via het contactformulier